Avantaje


Avantajele videochatului

Alege o cariera in videochat alaturi de noi

Videochatul este job-ul ideal pentru oricine cauta independenta financiara si isi doreste sa castige banii pe care-i viseaza. Fie ca esti studenta sau o persoana care s-a saturat sa lucreze 12 ore/zi la un job prost platit, ne-ar placea sa te alaturi echipei Vivid Agency de profesionisti, aici vei vedea ce inseamna videochatul iar banii vor veni usor si intr-o atmosfera placuta.

Facem angajari videochat in Bucuresti si cel mai important este ca oricine poate fi model de videochat, insa doar alaturi de Vivid Agency vei deveni un model de videochat de top. Vino in echipa de modele de videochat performante a studioului nostru!


In cadrul studioului de videochat Vivid Agency vei beneficia de un contract legal de munca, aici poti castiga bonusuri lunare, cadouri si multe beneficii. Alaturi de noi datele tale personale vor fi 100% confidentiale si nu in ultimul rand vei lucra la unul din cel mai apreciat studiouri de videochat din Bucuresti.

Angajam personal exclusiv feminin


Echipa Vivid Agency

Angajari Videochat Bucuresti - 0766 401 127

Vivid Agency inseamna o super-echipa, tanara si profesionista, un mediu de lucru placut si relaxant, un studio de videochat modern dar elegant si dotari tehnice de ultima generatie. Super echipa Vivid Agency este compusa 100% din personal feminin! Suntem simpatice, ambitioase si dornice sa te ajutam sa ai cele mai mari incasari, intr-un mediu placut de munca.

La Vivid Agency vei avea parte de comisioane progresive in functie de performantele tale! Programul este flexibil, astfel incat tu sa poti alege zilele cand vii la studio. In plus, avem foarte multe bonusuri pe care le acordam in fiecare luna modelelor noastre. Iti vom povestim mai multe detalii la interviu!

Te asteptam in echipa noastra!


Avantaje Vivid Agency

Alege o cariera in videochat alaturi de noi

Esti o persoana careia ii place sa vorbeasca si sa interactioneze cu oamenii? Atunci, vino sa lucrezi cu Vivid Agency si sa faci ceea ce iti place! Cautam persoane comunicative si vesele, de minim 18 ani, cu un nivel de limba engleza conversational.

Daca esti persoana potrivita pentru noi, atunci iti putem oferi:

bonusuri in functie de performanta

bonus de angajare

castiguri substantiale

mediu placut de lucru

plata la zi sau de doua ori pe luna

Open chat