Vivid Agency


Vivid Agency
Studio Videochat Bucuresti

Alege o cariera in videochat alaturi de noi

Vivid Agency este o agentie de videochat profesionista din Bucuresti, avem o experienta bogata si cu rezultate exceptionale in activitatea de videochat. Pe langa aparatura de ultima generatie, noi punem mare pret pe atmosfera din studio, pe modul in care modelele noastre se simt alaturi de noi. Atunci cand la locul de munca exista armonie si siguranta legala, munca se desfasoara cu spor, fara stres, iar rezultatele se vad prin incasarile modelelor Vivid Agency

Studioul vivid Agency ofera modelelor de videochat training specializat, suport tehnic non-stop, program flexibil, cursuri de limba engleza si o atmosfera placuta in fiecare zi.

Vivid Agency


Adresa: Str. 11 Iunie, nr. 4


Telefon: 0766 401 127


WhatsApp: 0766 401 127


Facebook: VividAgencyBucuresti


Messanger: VividAgencyBucuresti


Instagram: VividAgencyBucuresti


De ce ar trebui sa alegi Vivid Agency

Angajari Videochat Bucuresti - 0766 401 127

Avem conditii de maxima securitate, precum: camere de supraveghere, acces securizat, confidentialitate datelor

Locatia studioului este ideala pentru videochat, Vivid Agency se afla intr-o vila in zona Unirii

Facem numai angajari legale, care sa iti asigure siguranta muncii in conformitate cu legislatia in vigoare

Salarizarea se face o data la doua saptamani, iar in cazuri de exceptie la zi

In functie de implicarea modelului, in medie veniturile din videochat pot varia intre 1.000$ si 3.000$ pe luna

In cadrul studioului Vivid Agency beneficiezi de suport tehnic oferit de catre echipa noastra in orice moment

Vei lucra pe site-uri cu excusivitate si cu tarife mari, site-uri care nu sunt accesibile pentru Romania

Tehnica de lucru este una profesionala si avem camere video speciale pentru videochat cu telecomanda, lumini

Oferim modelelor Vivid Agency outfit-uri gratuite, sedinte de make-up si hair-styling, plus sedinte foto-video profesionale pe care le organizam periodic

Vivid Agency

Studio Videochat Bucuresti - 0766 401 127

Despre Vivid Agency

Alege o cariera in videochat alaturi de noi

Localizat in Bucuresti, studioul de videochat Vivid Agency este un loc ce ofera siguranta si incredere. Se afla in zona Unirii, se poate ajunge usor la studio din orice zona a orasului. Pentru ca am vrut inca de la inceput sa oferim modelelor noastre conditii discrete de lucru, am ales ca studioul sa fie intr-o vila, departe de zgomotul strazilor intens circulate, chiar daca este foarte aproape de mijloacele de transport.

Confidentialitatea este garantate, pentru ca stim ca este foarte importanta pentru toate modelele de videochat. Accesul in cladire se face securizat, deci, nimeni din afara studioului nu are posibilitatea sa intre. Toate spatiile publice, interioare si exterioare, din sediul nostru, sunt monitorizate 24 din 24.


Camera in care o sa lucrezi, este amenajata dupa ultimele cerinte ale videochatului actual. Sunt spatioase, elegante si de ce nu... simpatice. Este o adevarata placere sa vii la studio!

Calculatoarele si toata tehnica IT folosita este de ultima generatie, totul este special gandit pentru activitatea de videochat. Toate echipamentele sunt intretinute zilnic de suportul tehnic, care te va ajuta de cate ori ai nevoie, fara ca tu sa fii nevoita sa iti bati capul cu toate detaliile tehnice.

Echipa Vivid Agency este formata din profesionisti, fiecare in domeniul lui, dar impreuna stiu ce trebuie facut pentru bunul mers al studioului. Corectitudinea si seriozitatea noastra sunt dovedite de modelele care lucreaza deja in studioul nostru de videochat.

Open chat